top of page

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL, 08-2013

"Perfectionarea calitatilor voastre de co-creatori"

TRANSMIS PRIN RONNA HERMAN, STATI LINISTITI, PREAIUBITILORPreaiubiti maestri, mintile omensti au fost bombardate timp de multi ani cu atat de multe inventii noi si descoperiri stiintifice, insotite de un volum covarsitor de informatii filozofice si spirituale, incat creierul uman mai poate cu greu absorbi nenumaratele teorii si concepte noi fara sa se supraincarce.


Va aflati in mijlocul unui proces monumental – o procedura complexa de alegere si materializare a destinului in Epoca Noua, a ceea ce va deveni treptat, realitatea mult mai rafinata si extinsa a zilei voastre de maine. Alegerile voastre - concentrarea, claritatea si puterea gandurilor si actiunilor voastre vor determina rapiditatea cu care vi se vor materializa dorintele in lumea materiala a formei. Este de o importanta vitala sa invatati sa va disciplinati mintea, sa va intariti capacitatile de concentrare si sa va pastrati controlul asupra emotiilor si a vorbariei mintii. Darurile si ocaziile sau dispensele Divine care va sunt oferite necesita/ va cer o disciplina personala corespunzatoare si un grad inalt de responsabilitate.

A deveni foarte constienti de emotiile si tiparele voastre de gandire reprezinta o componenta critica a procesului de co-creatie, deoarece acest lucru determina calitatea tiparelor voastre vibrationale, pe care le transmiteti Rotii personale Creatore cu 12 raze. Frecventele gandurilor Samanta pe care le plantati in Roata personala a Creatiei vor determina calitatea a ceea ce doriti sa materializati, precum si ce veti trai in viata de zi cu zi – fie pozitiv, fie negativ. Aceste intamplari vor constitui barometrul cu care veti masura ce fel de tipare vibrationale transmiteti in lumea cauzei si efectului. Principala voastra sarcina/principalul scop este ca pe masura ce inaintati din ce in ce nai profund in nucleul Atomului Samanta al Mintii vostre Sacre, in care veti gasi toata puterea si indrumarea de care veti avea vreodata nevoie, sa dezvoltati o stare de constienta mentala. Pe masura ce va dezvoltati capacitatile co-creative si deveniti mai experti in controlul mintii personale si in capacitatea de vizualizare, veti intelege cat de importanta este monitorizarea constanta a tiparelor de frecventa pe care le radiati in lume. Fiti intotdeauna constienti de faptul ca traiti intr-o lume a energiei vibrationale, neutre si cosmice – fortele Creatiei – care va asteapta sa le modelati in orice forma va puteti imagina. Voi va creati propriul Rai sau iad. Nu puteti da vina pe nimeni altcineva pentru realitatea pe care o traiti in prezent.


Sunteti o Scanteie a Creatorului Divin si atunci cand vi s-a data darul constiintei individualizate, devenind constienti de natura voastra Divina independenta, vi s-a spus: „Mergi si creaza lumi fara sfarsit in numele meu.” Din acele vremuri imemoriale, voi ati experimentat, v-ati straduit, ati invatat, cateodata reusind si de multe alte ori nu dar, ati progresat in mod constant si acum vi s-a dat ocazia de a deveni un participant cu drepturi depline la crearea unei noi Epoci de Aur.

Integrarea si perfectionarea virtutilor, calitatilor si atributelor numeroaselor voastre Sine Superioare este un proces gradual. Multitudinea Scanteilor Dumnezeului vostru contin o bogatie de informatie si fiecare fateta individuala are multe experiente minunate si succese pe care sa vi le impartaseasca, alaturi de o imensa infuzie de iubire Divina, beatitudine si bucurie. Fiecare Atom Samanta al Sinelui vostru Suflet Superior pe care il integrati, va va furniza si mai multe daruri minunate ale Constiintei Dumnezeu – capacitati, talente si intelepciune dincolo de cea mai nebuneasca imaginatie.

Este de importanta vitala sa invatati sa fiti agenti conducatori constienti ai tuturor fortelor vietii. Pentru a putea deveni un co-creator expert, trebuie sa pastrezi o idee in minte suficient de mult incat sa se poata inregistra in mod clar in creier. Toate evenimentele si formele materializate create sunt o dovada a energiei si fortei mintii, a bunei sau proastei utilizari a acesteia.

Tineti minte, respiratia este dirijorul energiei Fortei Vietii. In anii care vor urma, omenirea va intelege ca respiratia este sacra - ea este darul vietii – si veti invata sa nu o mai risipiti. Atunci cand inspirati, de fiecare data, fiti constienti ca aceea este singura respiratie sigura, deoarece ar putea fi ultima voastra suflare.


Prea iubitilor, este de datoria voastra sa va faceti timp sa va ganditi la aceste concepte ale Creatiei pe care vi le transmitem si sa le integrati. Voi, Semintele Stelare, cei care ati atins nivelul necesar al tiparelor armonioase de frecveta, sunteti acum gata sa puneti in practica tot ce ati invatat. Atunci cand faceti asta, cei din jurul vostru vor fi uimiti de ceea ce veti realiza si treptat, vor incepe sa va urmeze exemplul. Dupa cum stiti, sa fi profesor prin puterea exemplului este cel mai eficient mod de a atrage atentia celor din jur. Se aplica foarte bine un truism din trecut: „te vei face cunoscut prin fructele muncii tale.”


STUDIATI ACESTE CONCEPTE PANA CAND SE VOR FIXA FERM IN MEMORIA VOASTRA, DEOARECE FAC PARTE DIN „LEGILE MATERIALIZARII” SI REPREZINTA COMPONENTE CRITICE ALE ATINGERII CU SUCCES A STATUTULUI DE „MAESTRU AL MATERIALIZARII”:

•    Deveniti martori, observatori si nu participanti la toata drama negativa care se desfasoara in mod constant in jurul vostru. Starea emotiilor voastre este cea care va atrage in vartejul negativitatii si daca radiati tipare de frecventa superioare si armonioase, veti fi imuni la energia discordanta din jurul vostru.

•    Va aflati in procesul extinderii constiintei voastre treze in legatura cu ceea ce se intampla in jurul vostru si prin urmare, este de o importanta vitala sa va pastrati o stare de detasare a mintii. Dezvoltati acum un nou mod de gandire care sa se bazeze pe controlul mintii si emotiilor.

•    Intai vine constiinta de Sine, apoi constiinta de Suflet, urmata de constiinta Galactica si in cele din urma de constiinta Sub-universala. Voi va straduiti sa va bransati la fluxurile Constiintei Infinite ca si la vastele Piramide de Lumina ce contin Manifestul Cosmic al Planului Divin pentru aceasta experienta Sub – universala.

•    In acelasi timp, voi dezvoltati o sensibilitate controlata mai acuta fata de cei cu care interactionati, ceea ce include un punct de vedere empatic si totusi oarecum detasat. Aceasta face parte din dezvoltarea non-judecatii. Va veti cauta cu sarguinta, va veti revendica si va veti trai adevarul cat de bine veti putea si trebuie sa le acordati si celorlalti acelasi drept.

•    Nu permiteti la nimic si nimanui sa va strice seninantatea. Dezvoltati un nivel inalt de ingaduinta si sensibilitate si exersati cu sarguinta sa aveti rabdare si sa nu va enervati.

•    Atunci cand cautati sa atingeti maiestria de Sine, parte din testarea voastra va consta in faptul ca va trebui sa traiti, sa depasiti si chiar sa treceti dincolo de unele relatii dificile cu oamenii din viata voastra, care nu sunt pregatiti sau nu vor sa mearga mai departe pe spirala trezirii constiente a Sinelui. Absolut fiecare Suflet trebuie sa aleaga calea pe care o va urma. Voi sunteti unicii raspunzatori pentru propria voastra evolutie spirituala.

•    Este obligatoriu sa nu renuntati la cautarea trezirii Spirituale personale si a maiestriei Sinelui dintr-un fals sentiment al datoriei sau al loialitatii fata de cei care cauta sa continue sa va absoarba energia sau fata de cei care va cer o cantitate nerezonabila de atentie si timp.

ATAT DE MULTI DINTRE VOI SE MAI LUPTA INCA IN RELATIILE PERSONALE, CARE SUNT SURSA UNUI PROCENTAJ IMPORTANT DIN DUREREA SI SUFERINTA ACTUALA A SPECIEI UMANE. DACA VRETI SA FACETI FATA ADEVARULUI, ESTE TIMPUL SA INTRATI IN PIRAMIDA PENTA-DIMENSIONALA A LUMINII SI SA CERETI SPRIJINUL SINELUI VOSTRU SUPERIOR PENTRU A VA AJUTA SA TRECETI IN REVISTA SI SA ANALIZATI, DINTR-O PERSPECTIVA MAI INALTA, MOTIVELE PENTRU CARE INTERACTIONATI SI REACTIONATI ASA CUM O FACETI CU PARTENERUL VOSTRU, CU FAMILIA SI CU ACEIA CU CARE AVETI O RELATIE APROPIATA. VA TEMETI SA VA DECLARATI ADEVARUL SI SA VA PASTRATI CU FERMITATE DECIZIA DE A DEVENI MAESTRUL PROPRIULUI DESTIN?

•    Invatati sa dati de la voi numai ce va este usor de dat, pe masura ce va supuneti legilor echilibrului si armoniei legate de a da si a primi?

•    Va mai temeti inca sa fiti singuri, sa va pierdeti slujba sau siguranta?

•    Va mai indoiti inca de capacitatea voastra de a gestiona succesul, puterea si responsabilitatea? In anii ce vor urma, multi dintre voi vor fi condusi la marginea prapastiei. Se va parea ca acolo va asteapta numai intuneric, un mare vid sau distrugerea dar, de fapt, va fi Sufletul vostru Spirit care va va impinge inainte – tentandu-va sa va folositi aripile simbolice si testandu-va sa vada daca puteti sa va luati zborul.

•    Deoarece va aflati intr-o faza foarte critica a procesului vostru de iluminare, un moment in care sunteti cel mai vulnerabili si in care incercarile nu mai sunt la fel de dramatice ca in trecut, sunteti deseori nedumeriti si nu mai stiti care este pasul urmator sau care este urmatorul adevar pe care il aveti de incorporat in realitatea voastra aflatA in permanenta schimbare.

•    Tineti minte, atunci cand declarati : „Predau tot ce am si tot ce sunt pentru binele meu cel mai mare.” sau : „Imi aliniez vointa cu Vointa Divina a Tatalui/Mamei Dumnezeu pentru binele meu cel mai mare si pentru binele suprem al tuturor”, asta nu inseamna ca renuntati la bunurile pamantesti sau la liberul arbitru. Este vorba despre a avea incredere in intelepciunea Sinelui vostru SupraSuflet Superior si a Sinelui vostru Dumnezeu, deaorece aceste fatete superioare, mai intelepte, ale constiintei voastre Divine vor sti intotdeauna si oricand ce este cel mai bine pentru voi.

Aveti grija sa nu recadeti in vechile tipare de a permite altora sa gandeasca in locul vostru, de ava lasa condusi fara sa puneti intrebari, fara sa va validati propriul adevar prin orientarea inlauntru si conectarea la acea sursa infailibila, propria voastra Prezenta Divina. Multi dintre voi mai cautati inca in afara voastra, cautandu-i pe cei despre care ganditi ca sunt mai puternici si mai cunoscatori decat voi, in speranta ca o vor lua inainte, in asa fel incat sa nu fiti voi primii care pasesc intr-un teritoriu netestat inca. Va spunem, dragilor, ca nu va merge asa. Voi, ca si Indrumatori si Deschizatori de Cale trebuie sa va luminati propria cale si sa va bazati pe propria intelepciune interioara, pretioasa, care a fost platita si castigata de-a lungul a lungi ere de experienta, de incercari si suferinta si in cele din urma, de succes.


Va spun, curajosii mei, nu aveti cum sa fiti slabi de inima sau timizi in Spirit, pentru ca pasul urmator pe calea voastra catre maiestria de Sine este sa preluati conducerea lumii voastre personale si sa pasiti inainte cu curaj si hotarare pentru a va revendica mostenirea Divina. Ea va asteapta dar, voi trebuie sa atrageti, sa integrati si sa activati  Esenta Creatorului - Particulele Adamantine de Lumina – substanta Divina a intregii Creatii, pe care o veti folosi pentru a modela si crea minunata voastra lume noua. Ati fost destinati din totdeauna sa deveniti catalizatorul si conducatorul propriului viitor. Trebuie sa va infuzati viziunea cu emotia incantarii si cutezantei, trebuie sa fiti indrazneti si curajosi atunci cand mergeti impotriva curentului obisnuintei si sa iesiti de sub dominatia constiintei de masa. Trebuie sa spuneti cuvinte care rezoneaza cu vibratiile succesului si trebuie sa va mentineti pe pozitie si sa actionati asemenea unui castigator triumfator. Trebuie sa indrazniti sa dati totul pentru a va dovedi ca atunci cand sunteti in armonie cu Spiritul, orice daruiti liber si cu intentie iubitoare se intoarce insutit.


Aveti cu totii de jucat un rol integral, nu mai puteti renunta la propria autoritate sau sa mergeti supusi unde va conduc altii. Trebuie sa luati parte activ si sa jucati rolul care v-a fost distribuit de catre Sinele Divin, acela care va constitui darul si contributia voastra la intreg. Trebuie sa va respectati juramantul pe care l-ati facut inainte de a va incarna in aceste vremuri critice pe Pamant.


Acum, mai mult decat oricand, aveti uneltele materializarii la indemana. Trebuie sa iesiti din zona de confort si sa renuntati la tot ceea ce nu va mai serveste – stiti cu totii unde se aplica asta in viata personala – va priveste in fata de luni, daca nu chiar de ani de zile si va deveni si mai greu de suportat pana cand nu veti abandona si nu veti renunta la ceea ce va retine.

Prea iubitilor, pe masura ce va specializati in calitatea de co-creatori inspirati nu va veti mai concentra energia asupra micilor dorinte banale ale trecutului. Veti stabili un flux constant de Particule Adamantine in si prin recipientul vostru fizic, restul curgand in afara, in lumea formei. Veti programa in cele mai mici detalii ceea ce doriti sa materializati pentru confortul si placerea personala si mantra voastra constanta va fi : „Toate nevoile si dorintele imi sunt implinite inainte de a realiza care sunte ele, ceea ce va fi mereu pentru binele meu cel mai mare si pentru binele suprem al tuturor.” Va veti stabili cu meticulozitate calea servicului adus omenirii, care se va afla in perfecta armonie cu misiunea voastra Divina in aceasta era noua. Veti avea o conexiune clara, constanta si benefica cu Sinele SupraSuflet Superior si veti urma cu gratie si usurinta Calea Luminii care serpuieste mereu, din ce in ce mai sus, spre taramurile mai rafinate ale existentei. Fiti siguri ca va voi indruma mereu, va voi inspira si va voi proteja atunci cand va avantati mai departe, in necunoscut. Eu radiez iubirea eterna a Mamei/Tatalui nostru Dumnezeu spre fiecare dintre voi,

SUNT ARHANGHELUL MIHAIL


Transmis prin  Ronna Herman http://www.ronnastar.com/

bottom of page